Billy heeft een bijzondere mededeling voor de groep

Billy heeft een bijzondere mededeling voor de groep

Billy wil zoals ze een paar keer aangaf dat de bewoners weer gaan knallen. Utopia 4.0 moet uitgevoerd worden en hierbij moet op persoonlijke en gezamenlijke doelen gefocust worden.

Daarom drukt Billy op de zoemer en als iedereen zich in de woonkamer heeft verzameld begint ze met haar verhaal. Ik wil iets leuks gaan doen begint ze. En vertelt dat zij en Jessie allebei een bedrag in een envelop zullen doen. Er zit een bedrag in met drie nullen, dat is veel geld. Ik wil dat iedere Utopiaan nadenkt wat hij of zij met dit bedrag wil doen. Het moet gebruikt worden voor persoonlijke doelen en mag niet worden gedeeld. De groep moet op donderdag pitchen en aan de hand hiervan wordt een winnaar gekozen. Tot donderdag roept Billy aan het einde van haar verhaal. De groep applaudisseert en gaat weer uit elkaar. Alleen weet de rest nog niet daar het waarschijnlijk om nep geld gaat. 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Ria at 09:09

    Je snapt het gewoon niet ze hebben zeker ergens een ezeltje schijt geld staan.Dit lijkt toch op niets van wat je in de echte maatschappij moet presteren.Jammer dat ze er niet is uitgestemt.Gisteravond het hele verhaal van de seks met Jessi aan moeten horen ze is echt niet goed bij haar hoofd.

  2. Harry at 08:14

    Nou, zeg het maar. Normaal vechten ze elkaar de tent uit dat er geen geld wordt binnen gehaald en nu wordt er een bedrag met 3nullen achter een cijffer weg gegeven.

  3. Margriet at 18:57

    Slecht plan, er zit geen vernieuwing in. Het geeft alleen maar weer spanning.Goede ideeën hoef je daar dan ook niet te verwachten. Want die hebben ze nl niet. overgens krijgen we dan weer jaloezie over en weer. En als het geld dan niet echt blijkt te zijn ,is het hek van de dam en hebben we weer veel ruzie in de tent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *