Madilia voelt zich buitengesloten door een “geheime vergadering”

Madilia voelt zich buitengesloten door een “geheime vergadering”

Billy is al de hele dag druk bezig met de groep motiveren en een nieuwe structuur. Hiervoor roept ze Romy, Jessie, Chipp, Beau, Jeroen en Bas bij elkaar. Met dit groepje bespreekt ze een nieuwe structuur. We moeten ons richten op onze doelen spreekt ze de groep aan. De rest van de bewoners, die niet bij de geheime vergadering van Billy aanwezig zijn voelt zich buitengesloten. Vooral Madilia vindt het vervelend dat ze niet bij het gesprek aanwezig mag zijn. Hierover uit ze haar frustratie bij de rest van de bewoners. Waar maak je je druk om? antwoordt Jacco. Als de geheime bespreking voorbij is vraagt de tweeling aan Romy wat er aan de hand is. Romy kan hier nog niks over zeggen en antwoord van alles en niks. Deze opmerking valt niet in goede aard bij de tweeling. Ondertussen stapt Madilia op Billy af om verhaal te halen. Ze vertelt aan de haar dat ze zich buitengesloten voelt. Volgens Billy is dit niet nodig en zal ze zo de rest van de groep inlichten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Karel at 09:08

    Kijk uit voor Billy zij denkt de directie te zijn met jessie wil iemand zijn joker in zetten om Billy er uit te zetten dan wordt het weer als vanouds gezellig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *