De eerste reactie na de stemronde van vandaag lees je hier

De eerste reactie na de stemronde van vandaag lees je hier

Kevin, Jeroen en Chipp zijn de genomineerden. Maar ook Fay, Jacco en Bas ontvingen stemmen van de bewoners. Fay, Jessie en Billy kregen de publieksstem. Als de stemronde klaar is gaat de groep uit elkaar. Chipp blijft verbaasd achter. Hij zag de stemmen van Bas en Jessie niet aankomen. Beide heren gaven aan dat zij deze stemmen aan hem gaven zodat Bas niet op de bank zou komen. Ergens vindt ik het wel lachen merkt Chipp op. Het is niet eerlijk antwoordt Fay op troostende toon tegen Chipp. Ook Demi, Jeroen en Beau zijn het niet eens met de manier waarop Jessie en Bas hebben gestemd. Jacco die tegen zijn verwachting in drie stemmen van Cemal heeft gekregen loopt na de stemronde meteen naar buiten. Aan zijn gezicht is te zien dat hij niet blij is. Niet veel later stapt hij op Cemal af. Hij geeft aan dat hij zijn stemmen onterecht vindt. Als je iemand drie stemmen geeft, dan wil je ‘m weg hebben voegt hij eraan toe. Volgens Cemal is dit niet zo. Daarnaast vindt Jacco het vervelend dat Cemal hem niet eerder heeft aangesproken. Drie stemmen zijn gewoon teveel herhaalt Jacco nogmaals. De twee discusseren nog een flinke tijd door en komen er niet uit samen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 70    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Willeke at 14:09

  Er klopt helemaal niets, van dieselen stemming niet.
  Maar eerst kon je altijd thuis de stemming ,,achteraf,, bekijken.
  Waarom zie ik het niet, zelfs niet te lezen.
  Hoe kan dat,,of doe ik iets verkeerds.
  Heel graag antwoord van iemand die het wel weet.
  Maakt niet uit wie het ook is.
  Fijne dag allemaal

 2. Jans at 08:12

  klopt niets van de kijkers zouden alleen moeten kunnen stemmen is alleen maar vriendjes politiek Bas mag van mij ook op de schopstoel

 3. yasmine at 22:47

  Kan me iemand wat uitleggen jessie staat zogenaamd op nummer 1 als lieveling van de kijkers maar krijgt vervolgens ook de meeste stemmen om op te rottten???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *