Billy wil de groep motiveren met geld

Billy wil de groep motiveren met geld

Billy wil dat de touwtjes weer wat strakker worden aangetrokken binnen de groep. Ze wil dat de bewoners harder gaat knokken voor gezamenlijke en persoonlijke doelen. Hier heeft ze het al met verschillende mensen over gehad en vannacht is ze op een idee gekomen. Dit idee bespreekt ze met Beau.

Billy wil namelijk een envelop met duizend euro uitdelen. Om deze envelop in handen te krijgen moet iedere bewoner een pitch houden met zijn of haar persoonlijke doelen en hoe deze gerealiseerd kunnen worden. De persoon die dit het beste doet en met het beste doel zal de duizend euro ontvangen. Op deze manier hoopt ze iedereen te laten nadenken over de doelen waarmee ze zijn binnengekomen. Maar dan vertelt Billy hoe het echt werkt. Die envelop is er helemaal niet fluistert ze. Maar hopelijk zijn ze dan wel bewuster van hun doelen benadrukt ze. Denk jij dat dit zal werken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Martha at 12:13

    Natuurlijk werkt dat niet. Je moet volwassen mensen niet als (vul zelf maar in) behandelen. Dat keert zich tegen je. Beter nadenken Billy.

  2. maria at 11:41

    ja billie blijven liegen en bedriegen hoe het normaal in het leven gaat weet je dus nog steeds niet,
    hoop als de waarheid uit kom jij met de brokken komt te zitten.loontje kom om zijn boontje zeg jij altijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *