Demi en Fay bespreken of ze tactisch gaan stemmen

Demi en Fay bespreken of ze tactisch gaan stemmen

Met de stemronde in het vooruitzicht besluiten de Demi en Fay een stukje te gaan lopen. Demi oppert dat ze eigenlijk wil stemmen op de persoon of personen die op haar of Fay zullen stemmen. Want dat gaat gebeuren benadrukt ze. Fay is het hiermee eens. En denkt dat het Kevin zal zijn die op haar gaat stemmen. Wij wilden toch al op hem stemmen, dus daar blijf ik gewoon bij gaat ze verder. Hij wil hier niet zijn en is niet gelukkig benadrukt ze. Maar toch is de tweeling bang dat een van hen op de bank zal komen. We weten beiden dat ik dan de stemmen ga krijgen zegt Fay. Als ik op de bank kom, zal ik dat echt heel erg vinden gaat ze verder. Maar ik ga niet naar huis verzekert ze. Demi is even stil en oppert dan dat ze gewoon bij hun stemmen blijven. Ze kunnen namelijk alleen maar speculeren wie op hen zal stemmen. En degene die op mij stemt, kan bij de volgende nominaties zes stemmen verwachten. Don’t f*ck with me!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *