Billy en Chipp zijn woest op elkaar

Billy en Chipp zijn woest op elkaar

In het centraal van vandaag heeft Billy besproken dat er een andere mentaliteit moet komen. En daarom wil ze niet meer elke dag te vergaderen. Chipp is het hier niet mee eens en de twee belanden in een discussie. Aan het einde van deze discussie vraagt Chipp wat ze nou gaan doen. Elke dag vergaderen maar ik ben er niet bij antwoordt Billy boos waarna ze het centraal verlaat. Ook Chipp staat op. Rot op man roept hij terwijl hij het centraal verlaat. Jessie die niet aanwezig is bij het centraal en de ruzie vanaf buiten hoort mompelt in zichzelf dat hij blij is dat hij er niet bij zit. Billy loopt mopperend door de loods. Stelletje pannenkoeken zijn het fluistert ze. Stelletje guppies, zitten hier godverdomme drie maanden. Een beetje respect graag, ik ben er klaar mee gaat ze woest verder.

Chipp is ondertussen naar buiten gelopen en komt Jessie hier tegen. Hij uit zijn frustratie over Billy. Hij begrijpt niks van haar wispelturigheid. Ik kan dat niet handelen roept hij tegen Jessie. Op dat moment kom Billy schreeuwend aanlopen. Ze vindt dat ze haar mening mag hebben. Na beiden hun stem verheven te hebben komt er een rustigere toon in het gesprek. Billy legt rustig haar blik op de situatie uit en Chipp die van hem. Er ontstaat een gesprek waarbij de twee elkaar begrijpen. Chipp is het met Billy eens dat er meer naar de doelen toegewerkt moet worden maar volgens hem hoeven hiervoor niet steeds dingen te veranderen. Maar er moeten wel touwtjes in handen genomen worden aldus Billy. Ze snapt Chipp zijn punt en samen sluiten ze het gesprek positief af en geven elkaar een high-five.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *