Billy deelt de resultaten van haar test

Billy deelt de resultaten van haar test

Gisteren heeft Billy in het kader van haar onderzoek enquêtes uitgedeeld. De bewoners hebben allemaal een lootje getrokken met de naam van een willekeurige mede bewoner. Vervolgens moesten ze over deze bewoner een vragenlijst invullen. Na de binnenkomst van de twee potentiële bewoners, besluit Billy om de antwoorden te bespreken met de groep. Het zijn voornamelijk vragen over de karaktereigenschappen en hoe deze in verband staan met het uiterlijk. De bewoners vinden het leuk om de antwoorden over zichzelf te horen en zijn benieuwd wie welke bewoner had getrokken. Als alle antwoorden zijn besproken, legt Billy uit dat ze nog conclusies zal trekken samen met de seksuoloog.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 70    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *