Wat zijn de eerste indrukken van potentiële bewoners Floor en Larissa?

Wat zijn de eerste indrukken van potentiële bewoners Floor en Larissa?

Potentiële bewoners Larissa en Floor zijn Utopia zojuist ingekomen. Beide dames worden goed ontvangen en na een vragenrondje zijn de eerste indrukken natuurlijk ook al gevormd.

Als de groep weer uit elkaar gaat en Larissa en Floor een rondleiding krijgen worden hier en daar groepjes gevormd om de twee nieuwelingen te bespreken. Echt leuk zegt Billy tegen Demi en Fay. De tweeling heeft een goed gevoel bij Larissa. Wel denken ze dat ze heel erg druk zal zijn. Maar Floor is ook interessant reageert Romy die er ook bij staat. Volgens haar zijn de dames heel verschillend en hebben ze beiden iets te brengen. Madilia vindt het moeilijk om nu al te oordelen over de potentiële bewoners. Ik wil ze eerste gesproken hebben voegt ze eraan toe. Wel heeft ze het idee dat Larissa wat drukker is en Floor wat rustiger. Wat later bespreken Demi en Fay hun frustraties uit over de groep. Ze hebben het gevoel dat de groep bij het voorstellen al duidelijk een voorkeur liet blijken, terwijl ze de dames eerst nog moeten leren kennen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *