Romy kan het niet hebben dat Cemal een gezellige avond met Madilia had

Romy kan het niet hebben dat Cemal een gezellige avond met Madilia had

Afgelopen avond hebben Romy en Cemal ruzie gehad. Terwijl de twee samen in de caravan lagen besloot Cemal nog even de loods in te gaan. Ik ben zo terug zei Cemal hij toen tegen haar. Een uur later was Cemal nog niet terug terwijl Romy op hem lag te wachten. Toen Romy polshoogte ging nemen trof ze Cemal aan op de bank, gezellig in gesprek met Madilia. Cemal was zich van geen kwaad bewust maar de twee belandde in een grote ruzie. Vandaag komt Romy nogmaals op het voorval terug in de hoop dat ze Cemal kan laten inzien hoe zij de situatie ziet. Ik vind het leuk dat jij een leuke avond hebt maar ik vind het vervelend dat je me laat wachten en ervoor kiest niet met mij gezellig te kletsen zegt Romy tegen hem. Cemal begrijpt haar en legt uit dat hij binnen aan het praten was. Ik was gewoon stom aan het ouwenhoeren, dat kan toch voegt hij eraan toe. Tuurlijk kan dat, moet je vanavond gewoon weer doen. Mij maakt het echt niet uit antwoordt Romy. Daarna bespreken de twee  hun visie op de situatie, maar komen er niet uit. Dan weet ik waar ik aan toe ben, ik ga nergens meer op wachten, dat ben ik niet waard zegt Romy dan. Cemal blijft stil en geeft aan dat hij te moe is om op dit moment een gesprek te voeren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *