René vindt Jessie een “linkmichel”

René vindt Jessie een “linkmichel”

René en Karin hebben het over de potentiële bewoners Floor en Larissa. Voor René is het al duidelijk, hij kiest voor Larissa. Karin neigt ook naar haar. Die staat haar mannetje wel voegt ze eraan toe. Dan begint René over Billy en Jessie. Hij vindt het niet vreemd dat zij een publieksstem hebben gehad. Hij betrapte ze vanochtend fluisterend in de badkamer. Die bespreken alles met elkaar, ook alle ruzies voegt hij eraan toe. Volgens hem is er al lang bepaald wie ze de grote geldprijs zullen geven. Hier gaan de  bewoners stuk voor stuk voor pitchen, maar René doet hier niet meer aan mee. Ik weet allang wie hem krijgt. Jij en ik zullen hem niet krijgen legt hij uit. Ik doe daar ook niet aan mee lacht Karin. René denkt dat die persoon gekozen zal worden om hem of haar om te kopen. Dat is om zieltjes te winnen. Hij wil hier graag blijven benadrukt hij. Karin is het hier totaal mee eens en knikt. René geeft aan voorlopig geen advies meer te vragen bij Jessie. Het is volgens hem gewoon een linkmichel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 4.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Mar at 19:59

  Wat ben jij toch een naar figuur twinkel daarom mag je gluipert jessie zo goed van het zelfde laken en pak
  Bas jessie jacco Billy dat zijn echt gluipers lekker naar huis tiffen met een rot gang

 2. jolanda at 15:53

  Jessie en Billy zijn niet te vertrouwen. Nu zijn ze weer dikke vrienden en het weer dik met elkaar eens. Zeer manipulatief zijn die twee. Eng gewoon. Ik zeg, Billy en Jessie naar huis

  • twinkel at 18:09

   Manipulatief dat is Bil ( Marjet) en Jessie trapt erin, hij is te lief en te zacht. Bil trekt alles naar zich toe en is iedere dag anders. Iedereen moet doen wat zij wil,…. anders gaat ze weer huilen!!! Ja echt….dat mens is echt ziek. Als je goed kijkt dan zie je ook dat Jessie het doet om geen ruzie met haar te krijgen.
   En haar neus is ook een verzinsel, als het werkelijk medisch noodzakelijk was kreeg ze dit vergoedt.
   Billy rijgt alles aan elkaar met praatjes en iedereen trapt erin grrrrrr. Na haar neus zijn zeker haar tanden aan de beurt, zo blijft ze bezig….nooit tevreden. Zelfs haar naam heeft ze veranderd, ….mens mens 35 jaar en nog niet weten dat het allemaal bij haarzelf ligt en niet bij haar uiterlijk!!! Bil is een echt
   een voorbeeld hoe een NARCIST is!!

 3. twinkel at 15:27

  En nog even dit…..morgen gaat René weer naar Jessie om te zeggen hoe wijs en goed hij wel niet is.
  René jongen, jongen toch……leer je les eens een keer!

 4. twinkel at 15:23

  Jaja René, wijst dat vingertje niet naar je zelf…..!!!! Als er iemand een linkmichel is ….dan geloof ik dat het bij jou hoort!

  Altijd praten achter andermans rug om!! En dan Karin op sleeptouw nemen die niet wijzer is, maar dat wel zou moeten zijn met haar 60 jaar.
  Die 2 passen goed bij elkaar!!! Ga zeker zo door…Karin gaat zo wie zo over één maand naar huis!!!

 5. mar at 15:22

  gossie komt hij er nu pas achter dat het een gluiperd is net als die drooghommel van een bas voert ook geen klap uit
  die moeten met nog een paar lekker vertrekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *