Karin woest omdat Bas geen rondleiding aan gasten wilde geven

Karin woest omdat Bas geen rondleiding aan gasten wilde geven

Afgelopen avond waren er wat problemen in Utopia. Het zat niet bepaald mee voor Karin. Zo was er geen eten besteld voor haar eet gasten en toen Bas weigerde om de gasten een rondleiding te geven was het drama helemaal compleet. Karin was woest…

Karin ontvangt vanavond gasten die een hapje komen eten, maar hoe kun je eten verzorgen zonder boodschappen? De bewoners kwamen erachter  dat de bestelling niet bij de supermarkt is aangekomen, omdat er niet op het knopje verzenden is geklikt. Uiteindelijk is er wel een spoedbezorging mogelijk geweest maar lang niet alle producten zijn geleverd. Geen kruidenboter en geen champignonsaus zegt Karin teleurgesteld tegen Jacco waar ook één van haar gasten bij staat. Oh, maar wij zijn heel makkelijke eters hoor stelt een bezoekster gerust, maar volgens Karin is dit niet de enige reden waarom ze teleurgesteld is. Alles is netjes doorgegeven en vandaag was al zo’n dag dat alles misgaat voor mijn gevoel. Ook nog dit erbij voegt ze eraan toe. Vervolgens loopt Karin samen met haar gasten terug naar buiten om met z’n allen plaats te nemen. Uiteindelijk is het etentje alsnog een succes, maar toch is Karin niet tevreden. Ze spreekt naderhand Beau en Kevin aan in de keuken want na het etentje wilden haar gasten heel graag een rondleiding van niemand minder dan Bas. Ik vroeg Bas of hij ze even een rondleiding kon geven, zegt hij direct nee. Beau had dit niet van Bas verwacht. Waarom dan vraagt ze. Karin antwoordt dat hij zich moe voelde en er daardoor geen zin in had. Nou, dan ga ik vrijdag ook niet rappen gaat Karin verder. Ik kan van dit soort dingen dus heel woest worden!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. ikkem at 11:27

    Ik zei al bass is manetje zonder ruggengraat, scandilig gedrag. Somigen denken dat sterren zijn geworden, rooi loper is de volgende aanschavstap… 🙂

  2. Mar at 08:59

    Bas is precies zo een naar ventje als jessie die moet echt optiffen samen met nog een aantal
    Want wat voegt toe helemaal niks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *