Jessie wil zich gaan bemoeien met begrotingen en investeringen

Jessie wil zich gaan bemoeien met begrotingen en investeringen

Jessie en René hadden afgelopen avond een goed gesprek op het dakterras van het penthouse. Al snel gaat het over de boekhouding van Utopia BV.

Jessie vertelt aan René dat hij erg blij is hoe Cemal, Jacco en René de boekhouding momenteel doen want er is duidelijkheid voor de groep. Vervolgens biecht hij op dat hij wel het gevoel heeft dat hij zich moet gaan bemoeien met de begrotingen voor evenementen en de investeringen voor producten en diensten. Jessie wil hier zelfs eindverantwoordelijk voor zijn zodat hij de enige is die erop aangesproken kan worden als er iets misgaat. René bekent dat hij stiekem al hoopte dat Jessie dit wilde gaan doen maar toch vraagt hij zich af waar dit gevoel plotseling vandaan komt. Jessie legt uit dat het voor sommige bewoners misschien een stok achter de deur zal zijn als zij eerst met hun plan langs hem moeten voor bepaalde zaken. Ook denkt hij dat zijn mede bewoners korter op hun eigen producten en of diensten zullen zitten wanneer ze weten dat hij met hen mee zal kijken. Als voorbeeld geeft dat hij alle retourboekingen tot op de bodem zal uitzoeken. En als iemand een nieuwe investering aanvraagt, terwijl het huidige product van diegene slecht loopt, dan wil ik eerst dat product gaan optimaliseren. Eerder krijg je geen nieuw product voegt hij eraan toe. Ik ga overal kort op zitten. Ik weet al precies hoe ik mijn nieuwe functie zou willen vormgeven en René laat blijken dat hij Jessie volledig vertrouwt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. maria at 10:31

    ow jee daar gaat hij weer iets over nemen waar veel geld van binnen komt vreemd dat hij dat wel wil doen.denk omdat daar het contante geld inkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *