De meningen over Floor en Larissa zijn verdeelt

De meningen over Floor en Larissa zijn verdeelt

Afgelopen avond hadden een aantal bewoners een gesprek over potentiële bewoners Floor en Larissa. De meningen zijn inmiddels aardig verdeelt.

Beau, Romy en Cemal zitten met zijn drieën in de woonkamer en de twee dames spreken af dat ze vanavond even lekker willen kletsen voor ze naar bed gaan. Cemal onderbreekt de twee met een totaal ander onderwerp. Hij is benieuwd wie van de potentiële bewoners op dit moment favoriet is. Hebben jullie al een voorkeur vraagt hij nieuwsgierig. Het valt even stil. Ja heel lullig zegt Romy dan. Maar toen ze aan kwamen lopen voelde ik direct dat het goed zat bij Larissa. Cemal gaat niet mee in de mening van Romy. Sowieso Floor benadrukt hij. Gezelligheid hebben we genoeg hier. Ik wil iemand die de groep wijzer kan maken en nieuwe ideeën heeft voegt hij eraan toe. Daar kan Beau zich wel in vinden. We hebben al mensen die de showbizz, presentatie kant op willen benadrukt ze. Het drietal is het wel met elkaar eens dat het nog te vroeg is om een beslissing te maken. Ze willen meer kletsen met de potentiële bewoners om uiteindelijk een keuze te kunnen maken. Romy biecht nog wel op dat ze waarschijnlijk op haar eerste gevoel af zal gaan. En haar gevoel zegt Larissa. Wie vindt jij het beste in de groep passen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. jolanda at 10:59

    Sowieso Larissa. Maar die heft Jessie en Billy al een beetje door dus die twee proberen iedereen al over te halen om op Floor te stemmen. Wat een triest stelletje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *