Het centraal van 15 juni

Het centraal van 15 juni

De bewoners zijn weer bij elkaar gekomen om van alles te bespreken. Hier lees je alle belangrijkste besproken punten van 15 juni terug.

Nadat potentiële bewoners Floor en Larissa nog even moeten wennen aan hun zender en alles werkt kunnen de bewoners beginnen met het centraal. René begint met de financiën. Het gaat beter met ze dan de week ervoor. Verder heeft René naar eigen zeggen geen updates. Jessie neemt dan het woord. Hij introduceert zijn nieuwe rol rondom de financiën. Ik zal mij bezig gaan houden met alle producten en begrotingen van de evenementen legt hij uit. Jacco is hier blij mee en ook Jeroen kan zijn hulp goed gebruiken voor zijn eerste evenement.

Sorry hoor maar dit vind ik heel raar reageert Romy dan ineens. Ze vindt het niet kunnen dat zij en de twins nog niet mochten beginnen met het plannen van de Lip Sync Battle zonder akkoord op de begroting en dat Jeroen al kaarten aan het verkopen is zonder dat de begroting bekeken is. Ze vindt dit oneerlijk en niet kloppen. Billy kan daarin vinden en geeft aan dat ook zij dit niet vindt kunnen. Jessie belooft dat hij vandaag met Jacco en Jeroen zal zitten om te zorgen dat de evenementen zullen slagen.

De bewoners hebben Chipp aangesteld als de man voor de boodschappenbestellingen. Eerder deze week waren er problemen omdat Chipp vergat om op verzenden te drukken waardoor onder andere Karin haar gasten van Karin & Co niet kon bedienen. De bewoners geven hem nog een kans en geven aan dat hij hoofdverantwoordelijke blijft.

De tweeling en Romy hebben een nieuwtje over de Lip Sync Battle jurylid Veronica van Hoogdalem heeft aangegeven een mysteryguest mee te brengen die ook mee zal doen aan de battle. Wie het zal zijn blijft een verrassing. Le Luifel 4.0 zal op de Utopia markt een grote heropening krijgen. Jessie en Chipp hebben dit idee geopperd maar de twee hebben aangegeven dat ze niet van plan zijn friet te bakken tijdens evenementen. Jacco en Jeroen willen het graag oppakken zij vinden het wel vreemd dat Jessie en Chipp met een idee komen en vervolgens niet bij de opening aanwezig zullen zijn. Billy neemt het voor Jessie op en zegt dat iedereen zijn steentje bij moet dragen en uiteindelijk wel een keer friet zal bakken. Dit keer zijn de Jacco en Jeroen dus aan de beurt.  Het verhaal van Billy schiet bij René in het verkeerde keelgat. Twee weken geleden heb ik precies dit verhaal gedaan en vlogen dertien bewoners met jou voorop me in de haren. En nu doe je alsof het jouw visie is. Je bent net zo’n waaipop. Twee gezichten moppert hij. Billy besluit om het centraal hiermee af te sluiten. We hebben duidelijk niets meer te bespreken zegt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. ikkem at 12:49

    Jammer dat Rene ook zo’n waaipop is, 38 jaar en niet vaste mening hebben of vast op zijn benen staan, onbetrouwbaar.

  2. maria at 11:06

    goed zo rene dat klopt dus helemaal.ik dacht ook dat jessie friet zou bakken in de weekende niet bij evenemente sta mij nog bij.ook op de markt niet waarom wilde hij hem dan weer openen snap hier dus weer iets niet van.en billie leer niet zo om met de wind mee te waaien want jess vlieg weg.keer op je muil gaan zou ik toppi vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *