Billy en Jessie vinden dat de groep de verkeerde instelling heeft

Billy en Jessie vinden dat de groep de verkeerde instelling heeft

Vanmiddag mogen de bewoners pitchen voor een persoonlijk doel. De winnaar krijgt een door Billy en Jessie gevulde envelop met 1000 euro. Althans dat is wat de inwoners denken. Billy en Jessie hebben een heel ander plan. Ze hebben deze actie bedacht om bewustwording te creëren bij de bewoners over hun doelen en hard werken. In de envelop zit namelijk helema niks maar dat weten alleen Billy en Jessie.

Deze ochtend bespreken de twee hun plan. De twee vinden het ongelofelijk dat nu er geld beloofd is, iedereen nadenkt over doelen en wensen. Maar wanneer ze er zelf voor moeten werken, gebeurt er niks. En dat is precies wat ze de groep duidelijk willen maken. Ze willen geld krijgen, maar er niet voor werken benadrukt Jessie. Daar is Billy het helemaal mee eens. Dat is de heersende mentaliteit, en daar moeten we op inspelen. Ze snappen het echt niet voegt ze eraan toe. De twee verwachten dat hun plan vandaag nog wel eens voor boze gezichten kan gaan zorgen. Ze zullen wel kwaad worden, maar dat is dan maar zo laat Billy weten. Wordt vervolgd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Margriet at 18:21

    Hoe triest kun je zijn. En hoe durven die twee te roepen dat de groep aleen voor geld alles wel doen. Nou wat dachten ze van zichzelf. Zij horen net zo goed bij die zelfde groep toch. Billy en Jessy, goed bezig hoor.

  2. Anna at 13:12

    Nou als jij bas en Billy en Jessie nou een op zouten zijn wij kijkers weer blij .denken weer aan Veel geld want ja die havik neus moet ook nog worden gedaan en mensen kijk uit die twee zijn niet te vertonen ze hadden zegt ze 2x Sex per dag dat wil zeggen dat ze vrij spel hebben .dus straks gaan ze uit Utopia met 3 karren vol en beiden hun zakken finacheel gevuld

  3. maria at 11:10

    echt 2 mafklappers bij elkaar 2 baasjes in utopia dus merk dat jessie niet zonder steun van billie kan anders om ook zielig zo om te gaan met utopianen.boos zullen er wel een paar zijn niet jullie maatjes dan de meeloppers.vertrouwen zal erna ver te zoeken zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *