De single van Jacco is af!

De single van Jacco is af!

Tijd voor wat leuk nieuws uit Utopia. Vanochtend ontving Jacco een mail met goed nieuws. De eerste versie van zijn singel is af. Blij gaat Jacco richting de bistro, waar hij zijn singel laat horen aan Karin, Floor, Jessie, Billy en Larissa. Het is een vrolijk, zomers nummer geworden en de grote glimlach is niet meer weg te krijgen van Jacco’s gezicht. Ook de rest van de groep is enthousiast en juichen hun mede bewoner toe. Prachtig vindt Karin het. Jessie vindt het nummer lekker vrolijk en Larissa geeft nu al aan dat ze hem in haar hoofd heeft. Het is echt heel catchy!  Wil jij Jacco’s singel hebben? Hier kun je hem reserveren. 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *