Kevin wil graag weten waarom Billy continu het voortouw neemt

Kevin wil graag weten waarom Billy continu het voortouw neemt

Tijdens het centraal van vandaag werd Billy door René beschuldigd van het feit dat zij met alle winden meewaait en vervolgens voorop loopt in de strijd. Je bent net zo’n waaipop. Twee gezichten vertelde hij toen. En ook Kevin heeft gemengde gevoelens bij Billy haar gedrag, maar hiervoor neemt hij haar even apart om erover te praten.

Het is Kevin opgevallen dat Billy graag het voortouw neemt en dat vindt hij helemaal niet erg. Alleen, probeer de mensen wel de ruimte te geven om zelf hun ding te kunnen doen voegt hij eraan toe. Het viel mij namelijk op dat je  meerdere keren iemand zijn of haar verhaal onderbrak om te vertellen dat het vanmiddag allemaal duidelijk gaat worden voegt hij eraan toe. Billy lijkt zich wel in de opmerking van haar mede bewoner te kunnen vinden en legt uit dat dit komt omdat zij achter in haar hoofd al weet dat er vanmiddag oplossingen gaan komen voor de problemen. Niemand weet dat nog voegt ze eraan toe. Vanmiddag weet iedereen waar die naartoe moet als ie iets wil of als er iets gebeuren moet benadrukt ze. Ook is Billy van mening dat nu alles nog heel onduidelijk is, vooral voor de nieuwelingen maar daar zal vanmiddag dus verandering in komen. Kevin is erg benieuwd en het gesprek wordt vredig afgesloten. Vervolgens gaat Kevin op zoek naar René om nog even verder te praten over Billy.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *