Kevin en René zijn het koninginnen gedrag van Billy beu

Kevin en René zijn het koninginnen gedrag van Billy beu

René neemt Kevin even apart na een centraal vol spanningen. René geeft aan dat hij Kevin heel hoog heeft zitten en zijn ongezouten mening kan waarderen. Zo ook over de situatie met Billy.

Ik heb haar al apart genomen geeft Kevin direct aan. Dat vindt René prettig om te horen maar hij geeft toch aan het erover te willen hebben omdat hij haar niet meer snapt. Ik hen het gevoel dat ze alleen maar brult om te brullen. Ik heb met Karin gesproken over de indeling van de winkel. Op het laatste moment komt ze erbij staan en nu is het ineens haar ding geworden voegt hij eraan toe. Kevin kan zich vinden in de frustraties van zijn mede bewoner. En ook hij heeft met Billy gesproken over dit onderwerp. Deze koningin-rol vind ik niet oké benadrukt hij. Kevin wil René wel complimenteren voor het aangeven van zijn problemen tijdens het centraal. Jij hebt evenveel recht om je te uiten als zij. En je bent al veel kalmer en meer gebalanceerd dan hoe je voorheen was wanneer je in discussie ging. Echt prima en blijven doen motiveert hij. Volgens Kevin kennen de oudere bewoners Billy inmiddels wel en kijken ze dwars door haar heen. En hij verzekert René dat het de nieuwe bewoners ook snel genoeg zal opvallen. Hij moedigt René nogmaals aan om haar gewoon aan te spreken op haar gedrag en zeker zijn mond open te trekken. René is van mening dat iemand die zich overal mee wil bemoeien niet geschikt is om een centraal te leiden. Kevin vindt ook dat iemand anders prima de leiding kan nemen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Ria at 12:57

    Ik heb al meer gezegd.Asl je Utopia volgt op de TV dan weet je toch met wie je te doen hebt.Dom als je dat niet door hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *