Hoe is de eerste 24 uur van Larissa en Floor verlopen?

Hoe is de eerste 24 uur van Larissa en Floor verlopen?

Gisteren betraden potentiële bewoners Floor en Larissa Utopia, waar zij met veel nieuwsgierigheid van de groep werden ontvangen. Na een voorstelronde en een rondleiding zijn de nieuwelingen hun eigen gang gegaan en vanochtend hebben ze hun eerste centraal meegemaakt. De twee doen hun best om de groep te leren kennen, maar zijn ook individueel bezig. Larissa laat zich vanochtend van haar beste kant zien en gaat aan de slag met het schoonmaken van de toiletten. Na het schoonmaken richt zij zich op een goed begin van de dag en is ze te vinden in de badkamer waar ze zich opmaakt. Floor is bezig achter de computer. Zij wil haar ideeën graag aan de groep laten zien, en zet een daarvoor een presentatie in elkaar die ze straks laat zien tijdens de pichtes. Daarna raakt zij buiten in gesprek met Jacco, Jeroen en René. Ondertussen denkt de groep na over wie zij willen dat blijft en de meningen lijken nog altijd verdeeld. Afgelopen avond gaf Romy al aan dat zij het beste gevoel heeft bij de Larissa, terwijl Cemal en Beau meer voelen voor Floor.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Zita at 22:28

    Er zijn al genoeg mondige personen aanwezig, een slim persoon met goede ideeën die niet alleen met zichzelf bezig is zou een hele goede aanvulling zijn !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *