Jessie en Billy verantwoorden de prijzenpot van 0 euro na de pitches

Jessie en Billy verantwoorden de prijzenpot van 0 euro na de pitches

Er wordt op de zoemer gedrukt en de bewoners verzamelen zich op de banken. Jessie en Billy gaan voor de groep staan en de twee leggen uit dat het tijd is voor de pitches. Alle bewoners mogen individueel vertellen wat hun persoonlijke doelen zijn en uiteindelijk zullen Jessie en Billy beslissen wie de winnaar is. De winnaar ontvangt een zwarte envelop met daarin een geldbedrag.

Romy is de eerste die voor de groep gaat staan en zij wil graag een vijftienmaandenfeest organiseren. Daarna is Cemal aan de beurt, hij wil een robothond ter waarde van achthonderd euro. Demi pitcht voor een laserbehandeling om haar bikinilijn en oksels permanent te kunnen ontharen en met het resterende deel van het bedrag wil ze graag schoenen en een armband kopen. Madilia wil haar rijbewijs halen, een laptop kopen en een videobewerkingsprogramma aanschaffen voor haar vlogs. Chipp wil zijn stoutste jongensdroom werkelijkheid maken. Hiervoor heeft hij een tattoogun nodig en tattoolessen. Hij wil namelijk net als Boyd gaan tatoeëren om geld te kunnen verdienen voor de groep. Het verdiende geld wil hij in andere persoonlijke doelen investeren, zoals bijvoorbeeld een vijftienmaandenfeest. Daarnaast wil Chipp graag een kunstgrasveld. Beau presenteert een bucketlist, geïnspireerd op haar overleden vriendin. Ze wil de groep bewuster maken van het leven, want het kan zomaar voorbij zijn. Vervolgens is potentiële bewoner Larissa aan de beurt. Zij wil haar motorrijbewijs halen en daarnaast vindt ze het belangrijk om te werken aan persoonlijke ontwikkeling voor iedereen. Hiervoor wil ze een movement starten met als titel None Of Your Business. Larissa draagt het presentatiestokje over aan Floor die graag een vleugel in Utopia wil hebben. Deze kan iedereen gebruiken om lekker piano te spelen en er kan ook geld mee worden verdiend. Daarnaast wil Floor een verwondertuin maken met een blotevoetenpad, een kabelbaan en nog veel meer. Dan komt Fay aan het woord. Zij wil net als Demi een laserbehandeling, niet voor haar bikinilijn, maar voor haar ogen. Fay draagt nu lenzen of een bril en ze zou graag zonder deze hulpmiddelen door het leven willen gaan. Jeroen wil het bedrag gebruiken om meer gitaarlessen te nemen. En tot slot gaat Bas voor de groep staan. Hij wil een kunstmatige fata morgana maken bij Baas Beach.

Na een kort overleg met Jessie gaat Billy voor de groep staan. Ze vertelt dat ze prachtige verhalen heeft gehoord en voordat ze bekendmaakt wie er heeft gewonnen, maakt ze eerst het geldbedrag bekend. De zwarte envelop gaat open en er komt een cheque tevoorschijn. €0,00 staat er op een wit blaadje. De doelen die jullie met ons hebben gedeeld, zijn de doelen die wij allemaal gaan halen voegt Billy eraan toe. Onze individuele doelen zijn onze groepsdoelen geworden benadrukt Jessie. Sommige bewoners beweren dat zij het al zagen aankomen maar er zitten ook veel treurigr gezichten bij. Billy bedankt iedereen voor de mooie pitches en ze geeft aan dat de bewoners meer over elkaar te weten zijn gekomen. Billy legt uit dat dit ook de hoofdreden is van deze actie, namelijk om iedereen te motiveren om zich open te stellen en goed na te laten denken over de persoonlijke doelen met een geldbedrag. Jessie en Billy geven aan dat ze niemand hebben willen beledigen of voorliegen. Ze hebben dit alleen maar gedaan om te bewijzen dat iedereen er wel voor wil gaan met de juiste motivatie. Dat is de mindstate volgens hen die de groep vanaf nu moeten volhouden. Onze persoonlijke doelen zijn zojuist onze gezamenlijke doelen geworden. Of het nu laserbehandelingen zijn of een knalfuif. Een gitaarles of een bucketlist. We gaan als groep zorgen dat we alles zullen behalen. Voor elkaar en met elkaar benadrukken de bedenkers. Jessie benadrukt dat er niets gaat veranderen aan de verdeelsleutel van de huidige structuur. Hij is ervan overtuigd dat er op dit moment alleen nog maar een goede instelling nodig is om alle doelen te kunnen behalen. Hier krijgen de bewoners er een leuker en mooier Utopia voor terug. We gaan het flikken met elkaar. No way back sluit Billy af. En deze uitspraak wordt met een luid applaus ontvangen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 90    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Margriet at 16:58

    Een goede instelling, hoeven ze van Jessy en Billy ook niet te verwachten. Want zij zijn wel de ergste van het hele Utopia gebeuren . En van de meeste bewoners valt ook niets meer te verwachten . Dus het hele Utopia is eigenlijk gewoon mislukt. Een dood paard kun je ook niet tot leven wekken.

    .
    .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *