Billy en Jessie hebben onenigheid over het verkopen van zitzakken

Billy en Jessie hebben onenigheid over het verkopen van zitzakken

Onenigheid in Utopia! Dit keer tussen Billy en Jessie. Het onderwerp van de ruzie? Het ontwerpen en verkopen van zitzakken…

Jessie en Billy zijn van plan om zitzakken te gaan verkopen maar Billy ziet het niet zitten om 200 zitzakken in haar eentje te ontwerpen en te verkopen. Daarom wil ze Romy, Demi en Fay betalen om hen te helpen als een vervolg op de pitches en de uitslag ervan. Billy hoopt dat Jessie haar goede daad kan waarderen maar daarentegen krijgt ze een reactie die ze juist niet had verwacht. Je geeft dus 50 procent van mijn deel weg? merkt  Jessie op met een beschuldigende toon. Billy schiet gelijk  in de verdediging. Ze wil haar mede bewoners enkel betrekken bij het ontwerpen en verkopen van haar zitzakken. Jessie mag zijn eigen ontwerpen en verkoop zelf verzorgen maar hij ziet dit idee niet zitten en geeft aan dat hij dacht dat ze alles samen zouden verkopen en het voor hem zo niet hoeft. Het is oké. Je mag mijn ontwerpen ook verkopen. Ik wil niet eens zitzakken verkopen vervolgd hij koppig. Billy vindt op haar beurt dat hij raar reageert. Volgens haar is het juist een heel goed idee en het sluit perfect aan bij het thema van alles samen doen en werken aan elkaars doelen. Jessie ziet het meer als weggeven, want je betaalt mensen zonder dat ze zich bewezen hebben. Hij vindt dat ze de plank volledig misslaat. Jezus Jessie! Je bent weer lekker bezig zeg roept Billy dan terwijl ze de keuken uit stormt. Maar daar ligt Jessie niet wakker van. Zieltjes kopen doe ik niet aan. Eerst laten zien dat je iets wilt. Dan kun je alles krijgen mompelt hij in zichzelf.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Maik at 08:15

  Ik snap niet dat marjet er nog in zit ongelooflijk.
  Wat een asociaal mens.
  Ordinair en volgens mij bipolaire.
  Want haar gedrag roept bij velen vraagtekens.
  Er is maar 1 oplossing eruit met haar.
  Snap niet dat de redactie dat niet ziet.
  Laten ze eens alle negatieve berichten doorlezen.
  Hoe ze over haar denken.
  Jullie zouden haar dus in bescherming moeten nemen.
  Triest om over haar rug kijkcijfers te scoren

 2. Els at 07:00

  Het is schandalig hoe Jessie een rap heeft geschreven over Billy je moet geen oude koeien uit de sloot halen ze moeten nog een aantal maanden samen wonen. Het zal haar veel verdriet doen als hij deze rap gaat doen is er zeker weer ruzie Jessie moet maar eens stoppen met al dat gedoe en naar de toekomst en utopia weer positief maken

 3. Floris at 17:13

  Misschien een goed idee voor Billy om Jessie niet meer op te zoeken voor allerlei zaken. Die twee gaan gewoon NIET samen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *