Romy is boos en emotioneel door Cemal

Romy is boos en emotioneel door Cemal

Demi en Fay treffen Romy verdrietig aan in de kleedruimte. Romy staat met emotie voor zich uit te kijken terwijl ze kleding aan het vouwen is. Ik heb nergens zin in zucht ze. Zit je niet lekker in je vel vraagt Demi wat bezorgd. Romy vertelt dat ze boos is. Ze kan op dit moment niet veel hebben. Fay geeft Romy een knuffel. Dan begint Romy over Cemal. Ze vertelt dat hij al meerdere malen heeft afgesproken om te chillen maar elke keer is hij weer weg. Daar kan je ook geen k*t van op aan! Hij komt toch niks na vervolgd zegt ze geïrriteerd. Ik spreek niks meer met hem af. Ik ben er klaar mee benadrukt ze. Dan besluiten de drie maar wat leuks met elkaar te gaan doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *