De nieuwe generatie weet volgens Billy en Jessie niet waarmee ze bezig zijn

De nieuwe generatie weet volgens Billy en Jessie niet waarmee ze bezig zijn

Jessie en Billy zijn niet helemaal te spreken over de inzet van de groep.

Eerder vandaag gaven de bewoners pitches waarin ze over hun doelen vertelden. Dit was een initiatief van Billy en Jessie. De bewoners zouden hiermee kans maken op een geldbedrag. Bij de bekendmaking van het geldberdrag bleek het om 0 euro te gaan. Het was een manier van Jessie en Billy om de groep bewust te laten worden van hun persoonlijke en gezamenlijke doelen. Afgelopen avond op het dakterras van het penthouse praten de twee nog wat na.

Billy vindt het jammer dat niet iedereen bezig is mijn zijn of haar doelen. Vooral de nieuwe generatie hier, weet niet waar ze mee bezig zijn merkt ze op. Er zijn er volgens haar maar een paar die aan hun doelen werken in Utopia de rest is met randzaken bezig. Madilia doet het wel goed. Ze is bezig met haar eigen ding, vloggen. Ook Jeroen doet het steeds beter volgens Billy. Hij is aan het ontdooien legt ze verder uit. Jessie is het hiermee eens. Hij denkt dat Jeroen meer voor de groep zal doen als hij een aantal successen zal behalen. Ook Beau doet het in de ogen van de twee goed. Ze zet zich in voor de groep zegt Billy. De twee denken alleen dat Chipp niet alles uit zichzelf haalt. Hij is niet dom die jongen maar wel speels aldus Billy. Jessie concludeert op zijn beurt dat iedereen die er niet alles aan doet het niet écht wil. Deze mensen kunnen dan ook niet op zijn hulp rekenen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 70    Gemiddelde: 1.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Margriet at 10:18

    Weten Billy en Jessy zelf nog wel waarom ze in Utopia zitten. Jessy heeft nog nooit zijn handen uitgestoken. En Billy is goed in bedenken, En heeft zich regelmatig zelf vaak haar enige talent laten zien . En dan 1 waar een ordinaire seks club graag gebruik van maakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *