Rapper Jebroer komt langs voor de Utopia spelen

Rapper Jebroer komt langs voor de Utopia spelen

Vandaag staat er weer een nieuwe ronde van de Utopia spelen 2.0 op het programma. Eerder vertelde Bas dat het thema van deze week rappen is. Er staat daarom een rapbattle gepland. Ook zou er een bekende rapper langskomen in de mini samenleving. Afgelopen wordt duidelijk wie er langs gaat komen.

Er is namelijk een mail binnen gekomen voor Bas van rapper Jebroer. En deze korte mail leest hij dan ook voor aan de groep.

“Beste Bas,
zijn jullie al aan het oefenen? Natuurlijk wil ik morgen plaatsnemen in de jury. Ik ben heel benieuwd en verwacht heel wat.
Groetjes, Jebroer.”

De groep reageert enthousiast op deze mail en de meeste bewoners gaan meteen aan de slag met het schrijven van een persoonlijke rap. Hier en daar zonderen groepjes zich af om hun teksten met elkaar te delen. We komen er vandaag uiteraard op terug. Hou de website dus in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *