Gaat Jessie Billy kapot maken tijdens de rapbattle?

Gaat Jessie Billy kapot maken tijdens de rapbattle?

Vandaag vindt er een nieuwe ronde van de Utopia Spelen 2.0 plaats. Eerder werd duidelijk dat er een rapbattle op de planning staat. En afgelopen avond kwam er een mail binnen van rapper Jebroer met de boodschap dat hij in de jury zal zitten. Genoeg reden voor de bewoners om aan de slag te gaan met hun rap. Maar voordat dit kan verdeelt Bas de groep in tweetallen. Zo zijn Jessie en Billy bijvoorbeeld samen ingedeeld. Het is de bedoeling dat Jessie dan een rap over Billy schrijft en andersom.

Daar zijn de twee net als de rest, afgelopen avond druk mee bezig geweest om hun rap te maken. Maar bij Jessie leek het wat beter te gaan als bij Billy. Ze vraagt zich af of het hard tegen hard zal gaan of dat ze zich meer moet richten op een respectvolle en leuke rap. Wat later hoort Billy Jessie grappen dat hij haar kapot gaat maken in zijn rap. Deze opmerking schiet bij Billy totaal in het verkeerde keelgat en ze geeft dan ook aan hier niet aan mee te doen. Ze heeft geen behoefte om er een persoonlijk ding van te maken en is dan ook niet van plan zich te verlagen tot het niveau van Jessie zo zegt ze zelf. Ik had niet anders van je verwacht zegt ze boos tegen hem. Jessie antwoordt dat hij niks in de rap gebruikt wat de rest niet kan weten, maar voor Billy is het te laat. Ze is wederom teleurgesteld in hem en zelfs het aanbod van Jessie om dan allebei niet mee te doen aan de rapbattle kan het niet meer goed maken. Billy is woest en Jessie is hier de oorzaak van.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *