Chipp slaapt met Demi en Fay in één bed

Chipp slaapt met Demi en Fay in één bed

Afgelopen avond heeft de tweeling bedacht dat het leuk is dat Chipp een nachtje bij ze komt logeren. Dit plan kon natuurlijk niet doorgaan zonder eerst toestemming aan Jeroen te vragen. Als de twee meiden vrolijk op Jeroen afstappen voelt hij de bui al hangen. Ze vertellen dat Chipp een nachtje komt slapen en vragen of hij dan wel in zijn eigen bed wil slapen. Waarom niet, ik ga niet weg antwoordt Jeroen. Als het bedtijd is kruipt Chipp, zoals afgesproken bij de twee zusjes in bed. Hij ligt tussen hen in en na wat gekletst is het tijd om te slapen. Als Demi en Fay al in diepe slaap zijn lukt het Chipp nog steeds niet om te slapen. Daarom verlaat hij het bed om op de vide een nieuwe poging te doen. Hier lukt het wel. In de ochtend is Chipp weer terug en ontwaakt hij samen met de zusjes. Het was gezellig zullen we maar zeggen, overigens is alles netjes gebleven!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Peter at 12:50

    t zijn nog kinderen en Chip is een gentlemenn, denk dat jouw gedachten Jans er een raar of merkwaardig geheel van maken,

  2. Jans at 08:41

    wat zetten ze zich zelf te kijk,wat zou hun familie er van vinden?
    vind het niet kunnen wat een voorbeeld voor Nederland denk niemand daar er ook jongen kinderen kijken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *