Jessie doet niet mee met de rapbattle

Jessie doet niet mee met de rapbattle

Afgelopen avond ontstond er een ruzie tussen Jessie en Billy over Jessie zijn rap voor haar. Billy heeft het gevoel dat Jessie ervan geniet om haar naar beneden te halen in zijn rap en daarom heeft ze besloten hier niet aan mee te doen. Deze ochtend staat Billy weer geïrriteerd op. En spreekt Bas aan op het feit dat hij haar tegenover Jessie heeft gezet in de battle. Ik heb echt wel genoeg over me heen gehad voegt ze eraan toe. Ik vind de timing dan ook niet goed. Na dit gesprek met Bas stapt Billy op Jessie af om aan te geven dat ze toch meedoet met de wedstrijd. Ja maar ik doe niet meer mee antwoordt Jessie. Voordat Jessie een uitleg kan geven stampt Billy al weg. Wacht nou even! Ik doe niet meer mee omdat je pet vanmiddag misschien weer andersom staat en dan doe ik mee en krijg ik de volle lading. Ik wil geen week ruzie hebben met je hierom. Ik durf het niet aan legt Jessie rustig uit. Billy antwoordt dat ze het gevoel heeft dat er geen begrip voor haar wordt getoond. Ik ben nog niet zover benadrukt ze.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 70    Gemiddelde: 1.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. Anna at 15:08

  Mensen ze hebben beide onze stem en nog zitten ze er in Tot ergenis van ons kijkers .SBS6 heb dus ook lak aan ons dus niet meer stemmen en liever niet meer kijken zo pak je SBS6 aan .maar mijn mening halen ze er steeds uit ook zo wat want de waarheid in mijn praktijk hoor ik wat Utopia ik kijk niet meer naar die zooi
  Zeg dus genoeg .

 2. Angelique at 14:27

  Moe wordt je van die twee. Ze hebben niet voor niks een publieksstem gekregen. Het publiek ziet hun liever vertrekken, maar helaas het programma niet. Jessie zal zeker nog tot het einde van het jaar blijven. Die wilt Utopiaan van het Jaar worden, dat zal ook gaan gebeuren want het programma wilt het zo. Billy zie ik ook nog blijven.

 3. Harry at 12:46

  Laten ze aub die twee er uit knikkeren, dat is de enigste oplossing om utopia weer een beetje aantrekkelijk te maken.

 4. some things are not what they seem at 11:26

  Beetje jammer dat psycho-billy weer eens zo nodig moest doordraaien. Die rap is raak, maar nix gelogen en op deze manier zou jessie eindelijk eens uitten wat zij hem zo vaak had aangedaan. Daar mag nooit ter sprake komen. Daarbij heeft hij de echte harde feiten nog buiten beschouwing gelaten. En vervolgens ziet zij het nog als persoonlijke groei dat zij aan had gegeven de waarheid te willen ontlopen. Kweet niet…
  Misschien zou ze juist eens groeien als ze de waarheid eens gruwelijk kreeg ingewreven

  • twinkel at 17:39

   Wat heb jij een goede kijk op mensen, doordat Psycho-Bil altijd haar zin wil hebben en doordraafd wordt Jessie in een kwaad daglicht gezet. Ik denk dat de meesten onder ons niet zo veel geduld en verdraagzaamheid hebben. Anders zagen ze wel dat Jessie véél anders is als wat de meeste hier zeggen!!! Gelukkig zie jij het wel anders, maar ik denk dat jij ook een beetje meer mensenkennis hebt!!!!
   Ik denk niet dat Bil een vrouw is waarmee je kunt leven, of je moet een héél groot incassovermogen hebben. Ja mensen ……en dat heeft Jessie, gewoon niet te geloven het is echt een héél goed mens. Bil is in mijn ogen een beetje ziek, zelf heb ik ook een zus die zo is, een hart van goud….maar oooooh zo vermoeiend!!! NOOIT tevreden en elke minuut is het anders, ze verdraaien alles, alleen wat zij zeggen is de waarheid, anderen hebben het altijd gedaan!!! En groeien als ze de waarheid hoort…..jammer maar dat gebeurd nooit bij dit soort mensen, het wordt alleen maar erger! Ze gaat door het lint als je ze de waarheid verteld en dan ben JIJ diegene die de schuld krijgt. Zo is Jessie er ook ingelokt. Ruud heeft hem nog gewaarschuwd. Toen Ruud haar de waarheid vertelde ging ze ook over de rooie. Zij kan gewoon alles maken en anderen maken fouten ……ZIJ NIET…Grrrrrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *