De korte ondernemersvergadering van 16 juni

De korte ondernemersvergadering van 16 juni

De ondernemers hebben weer bij elkaar gezeten om van alles te bespreken. De bespreking was kort maar je leest in dit bericht de belangrijkste besproken punten terug.

René opent de vergadering met de financiën. Op dit moment staan de ondernemers op 4333 euro winst, en dat is wel enigszins te danken aan “Koning Jessie” volgens René. Dan is het tijd voor een rondje waarin iedereen vertelt waar hij of zij mee bezig is. Beau vertelt over het installeren van de fitness toren en Romy is druk in de weer met haar “Badass” shirtjes. Jeroen en Jessie vertellen de groep over de Amerikaanse avond. Er zijn wat wijzigingen geweest. Zo zal er geen schiettent meer komen, maar wel een rodeostier waar de bezoekers gebruik van kunnen maken. Daarnaast zijn de twee nog steeds op zoek naar een geschikte band. Romy en de tweeling vertellen dat de outfits voor de Lip Sync Battle binnen zijn en dat ze binnenkort een generale repetitie zullen doen. Bas laat de groep daarna nogmaals weten dat rapper Jebroer vanmiddag langskomt als jurylid voor de Utopia Spelen. Hij benadrukt dat het een leuke rapbattle moet worden en dat hij hoopt dat iedereen zijn best zal doen. Na deze korte en rustige ondernemersvergadering gaat de groep uit elkaar en doet iedereen zijn eigen ding.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *