De bewoners zijn druk bezig met de voorbereidingen van de Utopia spelen

De bewoners zijn druk bezig met de voorbereidingen van de Utopia spelen

De voorbereidingen voor de Utopia Spelen zijn in volle gang. Vanmiddag staat alweer de derde editie van de Utopia Spelen 2.0 op het programma en de challenge is een rap battle. De bewoners zijn in duo’s verdeeld en schrijven een rap voor hun tegenstander. Rapper Jebroer komt langs om dienst te doen als jurylid. Vanochtend vroeg al zijn de bewoners druk bezig met de voorbereidingen. Chipp probeert zijn rap uit zijn hoofd te leren tijdens zijn dagelijks bezigheden en loopt al oefenend over het terrein. In de bistro hebben Romy, Floor, Kevin, de tweeling en Madilia zich verzameld. De meiden en Kevin laten hun raps aan elkaar horen en geven elkaar tips om de battle van vanmiddag te kunnen winnen. Hoe zal dat aflopen? We komen er snel weer op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *