Potentiële bewoner Floor wint de derde ronde van de Utopia spelen

Potentiële bewoner Floor wint de derde ronde van de Utopia spelen

Tijd voor de derde ronde van de Utopia spelen!

De hele dag houden de bewoners zich al bezig met de derde ronde van de Utopia Spelen. Rapper Jebroer zal als jurylid bij de rap battle aanwezig zijn.

Als de Jebroer in de middag het terrein op komt rijden, wordt hij al snel enthousiast ontvangen door de bewoners. Dus jullie gaan rappen zegt hij enthousiast. Bas laat aan zijn mede jurylid weten dat de groep erg hun best hebben gedaan. Voordat de strijd gaat beginnen, wordt er eerst nog gezellig gekletst. Zo vertelt Jebroer over zijn nieuwe single en vragen de bewoners om tips. Daarna is het tijd om te beginnen. Chipp begint met zijn rap over Fay. Hoewel hij goed begint, raakt hij de draad kwijt. Toch krijgt hij uiteindelijk positief commentaar van Jebroer, die moet toegeven dat Chipp eigenlijk best goed kan rappen. Daarna is Fay aan de beurt. Ze  heeft al haar frustraties in haar rap verwerkt. Zo’n trage jongen heb ik nog nooit gehad, ieder ander had me allang op m’n bek gehad eindigt ze haar rap. Na deze woorden, krijgt de battle plotseling een andere wending Fay pakt Chipps gezicht vast en geeft hem een dikke zoen op de mond. De bewoners weten niet wat ze zien en onder luid gejoel kunnen de twee het podium weer verlaten.

Daarna zijn Demi en René aan de beurt. De twee  hebben goed hun best gedaan om elkaar onderuit te hale maar alsnog geven ze aan het einde elkaar een dikke knuffel. Het volgende duo bestaat uit de twee nieuwelingen Larissa en Floor. Vooral over Floor is Jebroer erg te spreken. Hij is onder de indruk van de rijmkunsten van de visumhouder. De laatsten die aan de beurt zijn, zijn Cemal en Romy. Nadat de twee hun rap hebben gedaan, gaan de juryleden naar buiten om de winnaar te bespreken.

Het is tijd voor de uitslag en nadat Jacco, Bas en Jebroer een keuze hebben gemaakt, lopen ze weer naar binnen om deze bekend te maken. Floor heeft de rap battle gewonnen. Omdat je onverwachts uit de hoek kwam voor mij legt Jebroer uit. Om de rap battle af te sluiten, besluit Jebroer zijn nieuwste single te rappen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *