Karin krijgt een date verzoek via de mail

Karin krijgt een date verzoek via de mail

Billy, Fay en Chipp hebben al een date verzoeken via de mail gehad en vandaag komt daar nog iemand bij. Niemand minder dan Karin krijgt een mailtje met een verzoek binnen. Jessie ontdekt de mail en print deze uit. In de mail staat vermeld dat een kijker erg gecharmeerd is van Karin. De groep die het ook mee krijgt begint meteen te joelen van enthousiasme. Karin loopt mee met Jessie naar de computer, zodat ze de foto’s die bij de brief horen ook kan bekijken. Ik krijg het er warm van zegt ze ondertussen lachend. Na Karin haar goedkeuring, besluiten zij en Jessie iets terug te sturen. Maar voordat Karin in kan gaan op het aanbod, adviseert Jessie haar om eerst meer informatie te vragen. De twee typen samen een mail terug en na dat ze deze verzonden hebben, geven ze elkaar een high five.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 61    Gemiddelde: 1.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *