Hiske helpt Alexandra bij het leren van haar toets

Hiske helpt Alexandra bij het leren van haar toets

Alexandra is druk bezig met de theorie voor haar toets. Hiske heeft plaatjes van een skelet over het terrein verspreid. Alexandra moet een naam uit de kom halen en dan moet ze het bijbehorende plaatje op het terrein zoeken om die vervolgens op het skelet te plakken. Het idee achter de oefening is dat Alexandra op deze manier de dingen beter onthoudt. De vrouwelijke bewoonster wordt flink aangemoedigd. Er moet wel een beetje tempo inzitten hé Lex? Kom op. Een toets doe je ook geen uur over. zegt Hiske bemoedigend. Zal Alexandra alles onthouden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *