Merel verrast Jessie voor zijn verjaardag

Merel verrast Jessie voor zijn verjaardag

Jessie krijgt een verrassing voor zijn verjaardag. Als hij met Merel hij langs het meer loopt, merkt Jessie toch wel op dat hij een beetje zenuwachtig is. Bij een gedekte tafel aangekomen ziet hij dat hij een verjaardagslunch van zijn Merel heeft gekregen. De tafel staat mooi in de schaduw van de bomen en is gevuld met allerlei lekkernijen zoals sashimi en broodjes kipfilet. Als dank geeft Jessie Merel een knuffel en een kus. Hij is echt heel erg blij. Toch heeft Jessie een grote vraag. Hoe lief het ook is wat je allemaal voor me hebt geregeld, ben je nog wel echt op me? Merel antwoordt bevestigend maar vraagt zich wel af waarom hij het vraagt. Jessie geeft vervolgens geen antwoord. Het tweetal wenst elkaar smakelijk eten en begint aan het heerlijke maal. Gaat Jessie nog meer verrassingen krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *