Shelley en Franny besluiten de handen ineen te slaan en zich niet meer in te laten pakken door Gerrit

Shelley en Franny besluiten de handen ineen te slaan en zich niet meer in te laten pakken door Gerrit

Dylan en Shelley hebben het over Gerrit. Shelley vindt het namelijk niet tof hoe Gerrit zich de laatste tijd heeft gedragen. Hij wil hier heel graag de playboy zijn zegt ze. Dylan laat weten dat het hem nog gelukt is ook. En denkt ook dat Gerrit zijn daden door de echte mannen niet worden goedgekeurd. Shelley is het met hem eens. Franny komt er vervolgens bij staan. Ik heb jullie hulp nodig zegt ze. Volgens Franny zit Gerrit achter haar aan en dat vindt ze niet leuk. Dylan zegt dat Franny er gewoon niet op in moet gaan. Shelley denkt dat hij niet zonder vrouwelijke aandacht kan. Franny vindt het alleen moeilijk om haar grenzen aan te geven maar is het er wel mee eens dat ze dat moet leren. Shelley en Franny besluiten de handen ineen te slaan en zich niet meer in te laten pakken door Gerrit. Gaat het de twee ook echt lukken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *