Jessie wil investeren in de groep met een deel van de winst uit de Katie knuffel

Jessie wil investeren in de groep met een deel van de winst uit de Katie knuffel

Nadat Shelley met Franny heeft gesproken over haar ideeën wil ze ook graag met Jessie praten. Samen lopen de twee over het Utopia 2 terrein en praten ze over wat ze later nog meer in Utopia 2 kunnen doen. Zo stellen ze beide ideeën voor en legt Jessie uit dat hij later ook wil investeren in de groep. Hij is van plan dit met de vijftien procent winst die hij uit de Katie knuffel haalt. Jessie vertelt op zijn beurt dat hij graag een trampoline en een kabelbaan in Utopia 2 wil. Gaat hem dit lukken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *