Franny en Shelley denken na over het volgende evenement in Utopia 2

Franny en Shelley denken na over het volgende evenement in Utopia 2

Shelley en Franny gaan samen in gesprek. Shelley denkt na over een volgend evenement in Utopia 2. Dit omdat de filmavond goed loopt qua kaartverkoop. Shelley hoopt op een dansevenement en weet dat Franny zich hier goed mee bezighoudt. Wanneer Shelley vertelt over haar ideeën, lijkt Franny er ook geïnteresseerd in te zijn. De twee brainstormen vervolgens samen en komen tot een creatief plan. Ze willen dat alle bewoners meedoen aan een dansoptreden van verschillende dansstijlen. Niet iedereen hip hop, maar ook modern zegt Shelley. Franny knikt. Shelley ziet het plan al helemaal voor zich, want ze wil dat ook elke bewoner zijn of haar voortgang bijhoudt. Heel leuk. Ik denk dat ik voor modern ga eindigt Franny.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *