Deze zaken hebben de bewoners uit Utopia 2 besproken tijdens de vergadering van 29 juli

Deze zaken hebben de bewoners uit Utopia 2 besproken tijdens de vergadering van 29 juli

Een nieuwe dag is weer aangebroken in Utopia 2 en de bewoners gaan vergaderen. Wanneer ze allemaal aanwezig zijn, heeft Merel een verrassing voor de jarige Jessie. Ze heeft een taart voor hem. Spontaan beginnen de bewoners te zingen voor Jessie. Wanneer ze klaar zijn mag hij de kaarsjes uitblazen. Wow, in één keer zegt Gerrit trots. Nadat de bewoners allemaal een stuk hebben gegeten, gaan ze verder met de vergadering. Toch begint de vergadering slecht, omdat de notulen verdwenen zijn. Jens vraagt daarom of iemand weet waarom ze weg zijn. De notulen van 17 juli heb ik wel weggegooid laat Hiske weten. Heb je ze gearchiveerd vraagt Jens. Nee geeft Hiske toe. Uiteindelijk concluderen ze dat de notulen beter op de koelkast geplakt moeten worden, zodat ze niet kwijtraken en gaan ze verder met hun agendapunten. Jens heeft alles netjes bijgehouden van de Foodmarkt en geeft de bewoners een samenvatting van de stand van zaken. Daarnaast leggen anderen uit wat er allemaal gaat gebeuren tijdens de foodmarkt. Er komt zeker een kookboek vertelt Merel. We hebben koekjes, we hebben ijs. Een barbecue. Inheemse culturen voegt Hiske eraan toe. Van de Italiaan, weet ik nog niet 100% zeker, maar als hij komt, hebben we pasta’s laat Merel vervolgens weten. En ik wil dat we op tijd beginnen met de voorbereidingen zegt Mylène.

Ook andere punten komen aan bod. Zo legt Jordie uit dat de Love is love shirts goed verkopen en dat zijn huisje is gerenoveerd. Dankjewel Brandon en Dylan zegt hij tevreden. Jens vertelt hierna dat hij het nieuwe schoonmaakrooster heeft gemaakt en gaat ophangen. Daarna nemen Andrea, Shelley en Adriaan het woord. Aanstaande woensdag om drie uur komt Wanda de Kanter een longarts en activist tegen de tabaksindustrie vertelt Andrea. Wees welkom voegt ze eraan toe.  Trots applaudisseert de groep. Ik pas, mijn spreker komt vrijdag laat Adriaan weten. Er komt een spreker over de geneeskrachtige werking van cannabis, zonder THC. Dus je wordt er niet high van benadrukt hij. Ook hier zijn de bewoners trots op. Na de punten over de sprekers geeft Shelley nog een update over de filmavond en daar loopt de kaartverkoop ook goed van. Nog 35 kaarten voor de filmavond zegt Shelley dan. Ja. We gaan voor goud reageert Mylené. En daarmee zijn alle punten besproken en zit de vergadering van 29 juli erop.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *