Jordie maakt trots zijn nieuwe slaapplek compleet

Jordie maakt trots zijn nieuwe slaapplek compleet

Jordie en Alexandra zijn afgelopen avond druk bezig geweest met het verbouwen van hun nieuwe slaapplek. Als alles klaar is en de bedden erin gezet zijn, besluit Jordie om zijn huisje de finishing touch te geven. Het moment is daar zegt Brandon met een glimlach. Trots houdt Jordie zijn naambordje in de lucht. Ik word nu officieel bewoner volgens mij zegt hij. De verzamelde bewoners juichen en samen met Brandon schroeft Jordie het bordje op het huisje. Welkom zegt Brandon en de twee geven elkaar een high five.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *