Alexandra heeft een aanvaring met Jordie gehad

Alexandra heeft een aanvaring met Jordie gehad

Alexandra loopt afgelopen avond met Merel over het Utopia 2 terrein. Ze moet namelijk even wat kwijt. Zo vertelt Alexandra dat ze een aanvaring met Jordie heeft gehad. Hij wilde Alexandra passeren, waarop Alexandra een grapje maakte. Dit geintje schoot bij Jordie in het verkeerde keelgat en volgens Alexandra was hij erg boos. Als dat zo blijft, ben ik niet blij dat ik met hem in een kamer zit benadrukt ze. Merel moet lachen en ze laat weten dat zij ook al een aanvaring met Jordie heeft gehad. Als Mariska boven in de silo is, besluit ze ook Mariska over het voorval te vertellen. Dat is geen makkelijke hoor zegt ze. Grote smoel, jongen voegt ze eraan toe. Mariska vertelt dat ze zoiets al dacht. Dan moet ik met hem in een huisje zitten gaat Alexandra verder. Ik denk niet dat ik dat trek. Ik ben gewoon boos weer eindigt ze.

Niet veel later belandden Alexandra en Jordie weer in een discussie over een kastje. En als ze samen hun huisje aan het inrichten zijn, biedt Jordie zijn excuses aan. Ik kan er niet tegen als mensen zo tekeer tegen mij gaan reageert Alexandra. Ik ben heel gevoelig. Dan word ik heel emotioneel benadrukt ze. En vertelt dat ze de laatste dagen niet zo goed tegen de ruzies en de spanning kan. Alexandra barst vervolgens in tranen uit en Jordie slaat direct zijn armen om haar heen. Sorry schat zegt hij. Alexandra vertelt dat ze het fijn vindt dat Jordie het met haar uitpraat. Ik zat er echt mee gaat ze verder. Het doet me gewoon echt verdriet. De twee praten nog even verder en uiteindelijk lijkt de spanning uit de lucht te zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. Corry at 18:19

  Die Alexandra is ook een zeurkous eerste klas!
  Zorg dat je een leven krijgt i.p.v. alleen maar te klagen en te zeuren, ze heeft constant iets en met iedereen!
  Ze wil alles en wil er ook niet aan geloven dat ze geen achttien meer is!
  Ze mag wel eens volwassen worden die vrouw gaat leren accepteren dat ze een oudere vrouw is. Waar overigens niets mis mee is als je ouder bent!
  Maar als ze iedere dag ligt te zeuren en klagen en zagen moet ze lekker naar huis gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *