Jessie en Merel bespreken hun relatie, gaan ze door of stoppen ze ermee?

Jessie en Merel bespreken hun relatie, gaan ze door of stoppen ze ermee?

De relatie van Jessie en Merel lijkt een beetje in een dipje te zitten. De twee hebben de laatste tijd steeds vaker discussies met elkaar en hier is Merel een beetje klaar mee. Ik ben dit gezeur een beetje zat begint Merel. Morgen ben je jarig en ik was van plan om er een hele leuke dag van te maken, zodat je een leuke verjaardag hebt en je niet zoveel aan thuis hoeft te denken. Maar dan moet het wel leuk zijn, anders heb ik er echt geen zin in. Ik heb ook echt mijn best gedaan voegt ze eraan toe. Jessie lijkt er een beetje stil van te zijn en hij weet niet zo goed wat hij hierop moet antwoorden. De twee komen opnieuw in een discussie terecht en ze lijken het niet met elkaar eens te worden. De twee praten nog even door en concluderen uiteindelijk dat ze óf stoppen met elkaar of met elkaar door moeten gaan. De twee beslissen toch met elkaar door te gaan en ze geven elkaar een kus.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *