Gerrit en Jessie zijn druk bezig met hun zomerhit

Gerrit en Jessie zijn druk bezig met hun zomerhit

De zomerhit van Jessie en Gerrit laat al even op zich wachten. Toch zien de twee vandaag de kans om er eens goed voor te gaan zitten. Ze settelen zich in het atelier en ze hebben de verschillende beats al klaar staan. De twee halen hun notitieblok erbij en beginnen om de beurt hun deel van het nummer te rappen en te zingen. Nu is alles anders begint Gerrit. Wat is er nou anders? Ik kom op tv. Wat is er nou anders? Ben geen f*ck veranderd, maar jij gaat met mij mee gaat hij verder. Hier en daar worden de nodige aanpassingen gedaan en het nummer begint al meer tot een geheel te komen. Gerrit en Jessie hebben gekozen welke beat ze gaan gebruiken en de twee gaan gefocust door met oefenen. Wanneer zal de zomerhit af en te beluisteren zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *