Jessie heeft een geheim voor Shelley, heeft hij gevoelens voor haar?!

Jessie heeft een geheim voor Shelley, heeft hij gevoelens voor haar?!

Jessie heeft een tijd geleden aangegeven bij Shelley dat hij een geheim voor haar heeft… Shelley probeert al een aantal dagen te achterhalen wat dit geheim dan is maar krijgt hier elke keer geen antwoord op. Alexandra is ook benieuwd wat het geheim is en vraagt vandaag aan Shelly of ze al meer weet en dit weet ze. Ik denk dat hij mij misschien wel stiekem leuk vindt geeft Shelley toe. Volgen haar heeft Jessie aangegeven dat het geheim leuk is maar zielig is voor Merel. Daarom heeft Shelley de gedachten dat Jessie haar leuk zou vinden. Ook Alexandra denkt dat dit het geval is. Maar hij wil het niet vertellen en ik ga het ook niet continue vragen geeft ze verder aan. Shelley geeft aan dat ze niet goed zou weten hoe ze met hem om moet gaan als Jessie haar leuk zou vinden. Want ik val er niet op benadrukt ze. Zal Jessie Shelley echt leuk vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 42    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *