Brandon heeft toch besloten te daten in Utopia 2

Brandon heeft toch besloten te daten in Utopia 2

Eerder heeft Brandon een mail gekregen van een dame die graag op date zou willen met hem. Brandon wilde in eerste instantie geen dates in Utopia 2 maar komt hier toch op terug. Nadat hij met Adriaan heeft gepraat, heeft hij toch besloten de dame uit te nodigen. Oké, ik ga het doen zegt Brandon verlegen tegen Adriaan. Adriaan vindt het op zijn beurt superleuk voor Brandon en wil hem voorbereiden op de date. Ik voel me nu al zenuwachtig geeft hij eerlijk toe. Brandon loopt snel naar de computer toe om een mail terug te sturen. Wordt vervolgd dus…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *