Krijgt Jessie nog een verjaardagscadeau van Merel?

Krijgt Jessie nog een verjaardagscadeau van Merel?

Jessie is morgen jarig en het leek Merel leuk om wat voor hem te organiseren. Ze heeft dit dan ook gedaan maar nu de twee niet goed met elkaar op één lijn zitten, weet Merel niet of ze dit nog wel door moet laten gaan. Gerrit die goed omgaat met beide bewoners, bespreekt de hele situatie met Merel. Hij geeft Merel het advies toch haar plan door te zetten. Jullie zijn toch nog maatjes? Dat doe je toch voor je maatje zegt hij. Merel laat weten dat Jessie het wel moet verdienen. Zolang Jessie geen actie onderneemt richting Merel, is zij niet van plan haar best te doen voor hem. Zal Merel toch nog iets leuk organiseren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *