Een boze klant komt naar Utopia 2, om zijn tatoeage te herstellen

Een boze klant komt naar Utopia 2, om zijn tatoeage te herstellen

Dylan heeft zijn eigen tattoo shop in Utopia 2. Toch gaat dit niet altijd goed en dat blijkt vandaag. De tattoo klant had een klachtmail gestuurd naar Dylan dit omdat hij verre van tevreden was over zijn nieuwe tatoeage. Ik hoop dat je het kan herstellen geeft de tattoo klant aan. Dylan legt uit dat hij de lijnen dun heeft gezet met een reden maar dit had de tattoo klant graag vooraf gehoord. De communicatie moet iets beter geeft hij dan ook aan. Dylan laat weten dat hij zijn best gaat doen om de tatoeage te herstellen. De klant neemt snel plaats op de stoel en daarna begint Dylan aan zijn behandeling. Zal hij hierna blij zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 73    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *