Jessie vertelt zijn kant van het verhaal, hoe kijkt hij naar de relatie met Merel?

Jessie vertelt zijn kant van het verhaal, hoe kijkt hij naar de relatie met Merel?

De spanning tussen Jessie en Merel is om te snijden. De twee lijken niet met of zonder elkaar te kunnen en dit valt ook de andere bewoners op. Vandaag zijn Jessie en Merel dan ook het gesprek van de dag. Wanneer Franny met Jessie zit, vraagt ze hoe Jessie zich bij heel de situatie voelt. Het is stom geeft Jessie aan. En legt de situatie uit die gisteren speelde tussen de twee, terwijl Franny aandachtig luistert. Ze trekt het zich persoonlijk aan en geeft met dingen niet mee gaat Jessie verder.  Ik weet niet wat we hebben. We hebben geen relatie, maar we hebben ook niet niks. Het is gewoon nooit goed. Jessie laat verder weten dat hij geen zin heeft om op zijn tenen te lopen. Hoe zal het aflopen tussen de twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *