Merel is klaar met Jessie als de spanning tussen de twee zo blijft

Merel is klaar met Jessie als de spanning tussen de twee zo blijft

Er is al enige tijd spanning tussen Jessie en Merel. De twee hebben officieel geen relatie maar slapen wel samen. Dit omdat het de laatste tijd niet zo lekker loopt tussen hen, hebben zij al een aantal gesprekken gehad, echter zonder resultaat. Ook de andere bewoners lijkt het op te vallen. Alexandra is een gevoelsmens en spreekt Merel aan op het gedrag tussen de twee. Ik wil me er verder niet mee bemoeien maar wat een spanning tussen jou en Jes geeft Alexandra aan. Merel kan dit alleen maar beamen en geeft aan er klaar mee te zijn als het zo blijft. Morgen is hij jarig, ik heb allemaal leuke dingen voor zijn verjaardag geregeld maar anders bekijkt hij het maar lekker en hou ik het lekker zelf eindigt ze cynisch.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *