Andrea in tranen door familie die ze in Utopia 2 ontvangt

Andrea in tranen door familie die ze in Utopia 2 ontvangt

Het is vandaag een bijzondere dag voor Andrea. Ze staat vandaag bij de poort te wachten dit omdat haar familie op bezoek komt in Utopia 2. Met tranen in haar ogen wacht ze tot ze haar familie weer in de armen kan slaan. Ze geeft aan erg zenuwachtig te zijn en slecht te hebben geslapen. En dan, na even wachten komt haar familie door de poort en knuffelt ze snel haar kleine neefje, gevolgd door de rest van haar bezoek. Ze is duidelijk blij haar familie te zien na een lange tijd. Haar dag kan niet meer stuk, wat gaat deze dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *