Gaat Alexandra binnenkort broeken verkopen?

Gaat Alexandra binnenkort broeken verkopen?

Er staat afgelopen avond een pakketje bij de poort van Utopia 2. Dylan haalt deze op en loopt ermee naar de silo. Als hij het pakketje openmaakt, ziet hij dat deze voor Alexandra bestemd is. Hij roept haar snel bij zich, zodat ze het pakketje kan openmaken. Oh mijn God roept ze enthousiast als ze er een broek uithaalt. Trots houdt ze de broek voor zich. Kijk wat leuk! Ze zijn vet gaat ze verder. Zal Alexandra de broeken ook gaan verkopen op de webshop?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *