Brandon ontvangt een mail van een dame die interesse in hem heeft

Brandon ontvangt een mail van een dame die interesse in hem heeft

Adriaan en Dylan zitten achter de computer als ze zien dat er een mail is binnengekomen voor Brandon. Brandon kom eens. Er is een leuk mailtje voor je binnengekomen roept Adriaan. Brandon komt aangelopen en samen nemen ze de mail door. In de mail blijkt dat er een dame interesse heeft in Brandon maar hij weet niet wat hem overkomt en hij valt stil. Dat is toch hartstikke leuk zegt Adriaan. Brandon laat weten dat hij zich gevleid voelt maar dat hij niet wil daten binnen Utopia 2. Je hoeft het ook niet als een date te zien, maar gewoon voor de gezelligheid gaat Adriaan verder. Brandon vertelt daarna dat hij erover na gaat denken maar dat hij het nog niet weet. Zal Brandon alsnog gaan daten binnen Utopia 2?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *